Mark Smit Kunsthandel BV
Markt 5
7731 DB Ommen

Klik hier om een routebeschrijving te maken met Google Maps

Contact

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

ZOMERSLUITING: 8 juli t/m 15 augustus zijn wij alleen op afspraak geopend.

 

 

Mark Smit en Anna Smit-Loor
Mark Smit
info@marksmit.nl
Anna Smit-Loor
asmit@marksmit.nl

Routebeschrijving

Vanuit de richting Amersfoort neemt u op de A28, ten noorden van Zwolle, afslag 21 richting Ommen (N340).

**Twee kilometer voor Ommen nadert u een viaduct met stoplichten. Hier rechtdoor rijden richting Ommen centrum. Bij aankomst in Ommen buigt de weg naar links af, in deze bocht rechtsaf slaan en de weg parallel aan rivier de Vecht volgen. Mark Smit Kunsthandel is het eerste pand (het oude stadhuis) aan uw rechterhand. Voor het gebouw kunt u rechts het parkeerterrein oprijden.

Vanuit de richting Arnhem volgt u de A50 richting Zwolle. Bij knooppunt Hattemerbroek neemt u de afslag Zwolle (A28). Op de A28, ten noorden van Zwolle, neemt u afslag 21 richting Ommen (N340). Zie verder hierboven **

Vanuit de richting Groningen volgt u de A28 richting Assen/Hoogeveen. Bij Hoogeveen volgt u de N48 tot aan de afslag Dalfsen/Zwolle. Aan het eind van de afrit gaat u bij de stoplichten linksaf richting Ommen. Bij aankomst in Ommen buigt de weg naar links af, in deze bocht rechtsaf slaan en de weg parallel aan rivier de Vecht volgen. Mark Smit Kunsthandel is het eerste pand (het oude stadhuis) aan uw rechterhand. Voor het gebouw kunt u rechts het parkeerterrein oprijden.

Let op: wij zijn gevestigd in het oude stadhuis, direct gelegen naast rivier de Vecht en de N34. Uw navigatiesysteem stuurt u waarschijnlijk naar de andere kant van de N34, ook ‘Markt’ geheten.

Parkeren

Gratis parkeren op eigen parkeerterrein en in de directe nabijheid van de kunsthandel.

Vanuit de richting Zwolle en Emmen gaan twee treinen per uur naar Ommen.
Het station ligt op circa 800 meter afstand van Mark Smit Kunsthandel.